WhatsApp Business solution

Gebruik WhatsApp voor je bedrijf

Vraag nu toegang aan

WhatsApp is wereldwijd het meest populaire messaging kanaal. Door de enorme adoptie van het messaging platform onder consumenten, biedt WhatsApp ook kansen voor bedrijven; bijvoorbeeld voor customer service en customer engagement. Speciaal voor bedrijven is de WhatsApp Business solution beschikbaar. Deze versie van WhatsApp stelt organisaties in staat om één-op-één gesprekken aan te gaan met de klant. WhatsApp Business is vanaf nu beschikbaar via SaySimple.
WA-stats_1

Start pre-boarding

WhatsApp Business solution

Start pre-boarding

WhatsApp Business

Use Cases

De WhatsApp Business solution verschilt van de WhatsApp versie die de consument gebruikt en is met name geschikt voor de onderstaande toepassingen:

Waarschuwingen
Stuur dringende updates, wijzigingen of herinneringen. Waarschuw je doelgroep wanneer het ertoe doet.

Klantenservice
Voer gesprekken met je klanten en deel rijke content. Het oplossen van problemen is gemakkelijker wanneer je dit kunt uitleggen met video’s, foto’s, locaties en datums voor afspraken.

Notificaties
Herinner je klant aan leveringen, bestellingen en afspraken. Gebruik WhatsApp-meldingen. Implementeer SMS-fallback om ervoor te zorgen dat iedere melding wordt afgeleverd.

Lead opvolging
Maak de lead opvolging effectiever door via WhatsApp Account-, Alert- of Appointment updates te versturen en zo de “dropped calls” in het call center te verminderen.

Leg contact met je klanten

via WhatsApp

De WhatsApp Business oplossing zorgt voor een zakelijke aanwezigheid onder je klanten. Met je geverifieerde profiel kun je de openingstijden aangeven, maar ook je adres en website.

Als je klanten nog niet klaar zijn om een aankoop te doen, kunnen ze contact met je opnemen voor dat extra stukje informatie en ondersteuning om de aankoopbeslissing te nemen. Vraag hieronder de WhatsApp Business solution aan. SaySimple levert de WhatsApp Business Solution via CM.com, authorized WhatsApp distributor.

Vul het formulier in om je WhatsApp Business Account aan te vragen.

WhatsApp Business solution pre-boarding

Alle velden met een * zijn verplicht
Other Conversational Excellent

Companies:

%
The Messaging Agency