Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

De officiële WhatsApp Business Solution

WhatsApp is wereldwijd het meest gebruikte social messaging kanaal. Met meer dan een miljard gebruikers in 180 landen biedt het kanaal volop kansen voor bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan het verlenen van persoonlijke service en het aangaan van betekenisvolle conversaties. De officiële WhatsApp Business Solution is vanaf nu beschikbaar via SaySimple.

WA-stats_1

WhatsApp Business

Use Cases

De officiële WhatsApp Business solution heeft een aantal specifieke toepassingen. Gebruik WhatsApp voor:

Alerts
Stuur updates, order wijzigingen of afspraak herinneringen via WhatsApp. Houd klanten op de hoogte via het kanaal wat zij dagelijks gebruiken.

Klantenservice
Verleen service en buig vragen om naar sales. Start betekenisvolle conversaties om langdurige klantrelaties aan te gaan.

Rich Media
Deel video’s, foto’s, documenten, locaties en andere vormen van rich media en voeg een extra dimensie toe aan de conversatie.

Lead opvolging
Maak de lead opvolging effectiever door via WhatsApp Account-, Alert- of Appointment updates te versturen en zo de “dropped calls” in het call center te verminderen.

Van vraag, naar advies, naar verkoop

Bouw waardevolle klantrelaties

De WhatsApp Business Solution geeft organisaties de kans om de druk op het klantenservice team te verlagen, de omzet de verhogen en frictie tijdens het aankoopproces van je klant te minimaliseren.

  • Werk efficiënter dan via traditionele klantcontactkanalen
  • Buig klantvragen om in aankopen
  • Verhoog de klanttevredenheid en NPS

WhatsApp Business
Toegang aanvragen

Om toegang te krijgen tot de officiële WhatsApp Business Solution doe je een pre-boarding aanvraag doen bij SaySimple. Tijdens de pre-boarding bepaalt WhatsApp of jouw bedrijf geschikt is om de WhatsApp Business Solution te gebruiken. Na pre-boarding start de on-boarding. In de on-boarding fase wordt jouw Verified WhatsApp Business Account (WABA) aangemaakt en gekoppeld aan ons Social Messaging Dashboard. Daarna ben je klaar om te appen met je klanten.

Pre-boarding aanvragen

Meer informatie over de WhatsApp Business Solution?

Neem contact op

Voor meer informatie over de officiële WhatsApp Business Solution kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Alle velden met een * zijn verplicht
Typing machine
We've got you covered

Onze klanten

%
The Messaging Agency