WhatsApp nu beschikbaar voor alle bedrijven

Het is zover! WhatsApp heeft zijn Business API officieel uitgebracht en dit brengt oneindig veel mogelijkheden met zich mee. WhatsApp is namelijk inzetbaar voor klantenservice, notificaties, alerts en/of verificatiedoeleinden. In januari 2018 lanceerde WhatsApp al de zakelijke oplossing voor kleine bedrijven met de Business-app voor Android.

Wereldwijd bereikbaar

1.5 miljard gebruikers

End-to-end encryptie

Koppel de WhatsApp Business API met SaySimple

Officiële WhatsApp Business koppeling

SaySimple gelooft al sinds haar start in 2014 dat social messaging diensten, waaronder WhatsApp, de toekomst zijn van communicatie tussen zowel bedrijven en consumenten als bedrijven onderling. Wij zijn dan ook blij dat WhatsApp zijn diensten aan het uitbreiden is. Wij zijn volledig voorbereid op het beschikbaar stellen van de officiële API. Ook aansluiten en op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Schrijf je dan nu in voor de Early Access tot de officiële WhatsApp koppeling.

Get Early Access, start met WhatsApp!

SaySimple helpt je om de Business API van WhatsApp te gebruiken en het kanaal succesvol in te zetten. Vul het formulier hiernaast in voor Early Access. Vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze consultants via WhatsApp.

 • Jesper de Vries
  Jesper de Vries

  Consultant
  +31 (0) 6 – 29 01 37 29

 • Bas Heinen
  Bas Heinen

  Consultant
  +31 (0) 6 – 54 39 30 97

*Het aantal plekken is beperkt en je aanvraag dient door WhatsApp te worden goedgekeurd.

Heb je een vraag?

Bel 023 – 554 67 66

App +31 (0) 6 135 582 70

of ga naar contactformulier