Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 43

Iedere week brengt SaySimple je het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

RTL nieuws

Jan de Hoop praat je elke ochtend bij via WhatsApp

Vanaf nu kun je iedere ochtend om 07:00 het laatste nieuws via WhatsApp op je smartphone ontvangen. Jan de Hoop van het RTL ontbijtnieuws praat je in 2 minuten via een gesproken audiobericht helemaal bij over wat er in de kranten staat en wat er die dag gaat gebeuren. Zo kun je helemaal up-to-date de deur uit.

Lees meer

Bright.nl

Facebook maakt nieuwe Messenger simpeler

In de komende weken wordt Facebook Messenger 4 uitgerold. De nieuwe versie is een stuk simpeler dan de huidige Messenger app. Zo beschik Facebook Messenger 4 over maar drie tabbladen inplaats van negen (Chats, People & Discover) en kun je makkelijk selfies maken en delen met vrienden.

Lees meer

Nu.nl

WhatsApp voegt stickers toe aan app

WhatsApp gaat stickers toevoegen aan de app. In de komende weken worden stickers beschikbaar voor alle gebruikers op IOS en Android. De eerste lading stickers is door WhatsApp zelf ontworpen maar je hebt ook de mogelijkheid om stickers van andere stickerapps te gebruiken.

Lees meer

SaySimple

Klantenservice 2020: drop the phone

Zit jouw doelgroep nu nog niet te wachten op contact via Facebook Messenger, WhatsApp of andere chat applicaties? Kijk toch al even verder vooruit dan nu want de aankomende generaties zijn bel vreemd! Generatie Z (geboren tussen 1995 – 2010), ook wel de ongrijpbare generatie genoemd, behoort in 2020 tot de meest kapitaalkrachtige consumentengroepen ter wereld. Bedrijven zonder online presence of moderne communicatie kanalen zullen ze niet kennen en automatisch links laten liggen.

Lees meer

written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency