Consultancy

Reaching your goals
Coffee-drone
Child's play for adults

Personal guidance
SaySimple Consultancy

SaySimple gaat altijd een stap verder om te kijken hoe de dienst het best aansluit voor elke specifieke klantcase. Met een duidelijk inzicht in je KPI’s en persoonlijke begeleiding met de strategische doelstellingen van jouw bedrijf, halen we samen het uiterste uit jouw communicatie en service. Wij nemen je mee in de laatste trends en ontwikkelingen, waardoor jij niet raar opkijkt als je klanten massaal overstappen van Twitter DM’s naar Instagram DM’s. Op basis van onze professionele ervaring en jouw eigen data stellen we vaste reporting vast, waarmee we jouw performance naar een hoger niveau tillen.

Neem contact op
Share your
message

Fair and square in our

Round-table sessions

Absurd makkelijke webcare, gecombineerd met een klantervaring van 9+. Hoe bereik je dat? In de SaySimple rondetafel sessies bieden we alle deelnemers de kans om best-practices, technieken en ideeën te delen voor het beste resultaat. Zo leren jij en SaySimple niet alleen van elkaar, maar ook alle deelnemers onderling. Want sharing is caring, dat weten wij als geen ander! Neem snel contact op en schrijf je al vast in voor de volgende rondetafel sessie.

Neem contact op
01
00

ANDERZORG IS
IN GOOD COMPANY

Omoda background Anderzorg paraplu

Hoe krijg je als zorgverzekeraar de meest effectieve en persoonlijke klantenservice? Juist, door integratie van social media. Het resultaat: een Net Promoter Score van maar liefst +34.

Lees meer

HVA IS
IN GOOD COMPANY

HvA background HvA hoes

De Hogeschool van Amsterdam is altijd op zoek naar kanalen die aansluiten bij de wensen en behoeften van haar studenten. WhatsApp was daarom in de ogen van de HvA de ideale toevoeging.

Lees meer

MUNTSTAD IS IN GOOD COMPANY

Muntstad background Muntstad car

Muntstad is dé officiële merkdealer en servicepartner van o.a. VW, Audi, ŠKODA, SEAT. Als één van de grotere dealerbedrijven van Nederland maakt Muntstad slim gebruik van social messaging via SaySimple.

Lees de case

TRANSAVIA IS
IN GOOD COMPANY

In Nederland is Transavia marktleider op de vakantievliegmarkt. Met deze verantwoordelijkheid is Transavia voortdurend opzoek naar het verbeteren van de klantervaring. Via de SaySimple Eazy dashboard zette de luchtvaartmaatschappij hierin de volgende stap met baanbrekende resultaten.

Lees meer

OMODA IS IN GOOD COMPANY

Omoda background Omoda shoe

Omoda verkoopt trendy merkschoenen voor de modebewuste man en vrouw. Omoda vindt een goede klantbeleving en service enorm belangrijk. Met deze uitgangspunten zocht Omoda naar een tool om klanten nog beter te kunnen helpen.

Lees de case
  • Anderzorg
  • HvA
  • Muntstad
  • Transavia
  • Omoda
%
The Messaging Agency