Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

Online klantenservice

What is online webcare without social messaging? Incomplete.
Social messaging made easy

Het messaging tijdperk van

Webcare

In het tijdperk van messaging wil je dit als bedrijf natuurlijk doortrekken naar online klantenservice en webcare. Verstuur niet langer te formele berichten met aanhef en groet, maar ga voor snel en makkelijk antwoord via het kanaal naar keuze. SaySimple helpt je met het maken van de beste keuzes, om als bedrijf te groeien en ontwikkelen op gebied van online klantenservice en webcare. Niet alleen makkelijker voor jouw bedrijf, maar ook voor je klanten. Dat wil jij toch ook?

Download whitepaper
Relax your
way forward

Sit back, relax &
Keep Up

De klantbehoefte verandert sneller dan het licht. Van telefoon naar messaging, van multichannel naar omnichannel en van openbaar vervoer naar zelfrijdende auto’s. We willen steeds meer bereiken, zonder er meer tijd aan kwijt te zijn. Voor bedrijven die met hun online klantenservice en webcare aan de verwachting willen voldoen kan dit soms lastig zijn. Voor je gevoel sta je 1-0 achter, kost het tijd, geld en een heleboel ergernis. SaySimple is er voor je om dit proces zorgeloos te maken. Dus chill, sit back en relax. We gaan stap voor stap richting de 9+ ervaring van jouw klant.

SaySimple consultancy
How high
can you go?

Raise the bar for

Easy Webcare

Met SaySimple reis je naar grotere hoogtes, zonder hoverboard. Bundel de favoriete kanalen van je doelgroep in één dashboard en til jouw online klantenservice naar een hoger niveau. Eenvoudig en overzichtelijk voor jou, luxueuze keuzevrijheid voor jouw klanten. Eén dashboard en één rapportage tool; that’s all you need.

Vraag een demo aan
Don’t stress for success

Before they’ve found the problem,

Problem Solved

Klanten zoeken naar de oplossing voor hun probleem, niet de oorzaak. Social messaging is de meest laagdrempelige manier om vragen te stellen, met zo veel mogelijk context. De combinatie van tekstberichten, voice-opnames, filmmateriaal of foto’s biedt genoeg context om een passende oplossing te bieden. Bovendien heb je met de koppeling aan je CRM-pakket realtime inzicht in de klanthistorie, waardoor je de klant niet langer ‘on-hold’ hoeft te zetten. Verwijder alvast je wachtmuziekje, die gaan jouw klanten nooit meer horen.

Vraag een offerte aan
01
00

Transavia

Na de implementatie van Customer Care via WhatsApp daalde het aantal inbound calls met 20%.

Lees meer

Omoda

Omoda shoe

Social Messaging voor stijladvies en een gepersonaliseerde aankoopervaring.

Lees de case

Anderzorg

Anderzorg paraplu

Effectieve en persoonlijke klantenservice via Social Messaging leidt tot een NPS van +34.

Lees meer

Hogeschool van Amsterdam

HvA hoes

WhatsApp is het ideale contactkanaal voor studenten.

Lees meer

Muntstad

Muntstad car

Reduceer inbound telefonie met ruim 20% door Social Messaging voor aftersales.

Lees de case
  • Transavia
  • Omoda
  • Anderzorg
  • HvA
  • Muntstad
%
The Messaging Agency