Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 9

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk. Met in deze weekly een how-to om bot- en voice-interfaces te bouwen, de aankondiging van een mogelijke WhatsApp cryptomunt en nieuws uit België waar een chatbot je via Facebook Messenger rondleidt door Oostende. Fijn weekend!

Nu.nl

‘WhatsApp-cryptomunt komt mogelijk in eerste helft van 2019’

Facebook werkt aan een cryptomunt voor WhatsApp, zeggen vijf ingewijden tegen The New York Times. Het project zou dermate vergevorderd zijn dat Facebook al gesprekken voert met handelsplaatsen voor cryptomunten.

Lees meer

Emerce

Zo bouw je een voice-interface met Dialogflow

Dus je hebt besloten dat er een businesscase is voor een voicetoepassing. Hoe ontwikkel je die vervolgens? Dit zijn onze ervaringen met Google Dialogflow, dat speciaal is bedoeld voor het modelleren van voice-interfaces.

Lees meer

Androidworld.nl

WhatsApp blaast vandaag 10 kaarsjes uit

WhatsApp viert vandaag zijn tiende verjaardag en daarvoor heeft het een mooie video en infographic gemaakt.

Lees meer

Want.nl

Snapchat komt eind 2019 met gloednieuwe Android app

Anno 2019 kan je het je bijna niet meer voorstellen, maar Snapchat behoorde ooit tot de grootste apps van de gehele markt. Echter was het succes niet voor extreem lange duur en moest de producent nieuwe stappen nemen. Deze stappen worden nu eindelijk genomen.

Lees meer

Marketingfacts

Intelligent Impact: tech-revolutie is niet louter positief

We staan aan de vooravond van een technologische revolutie. Een nieuw tijdperk, waarin kunstmatige intelligentie (AI) een heel dominante rol zal gaan spelen. Dankzij mobiele telefoons en social media waren we al meer verbonden dan ooit tevoren, maar nu groeit de toegankelijkheid van informatie pas echt exponentieel. Wat voor goeds en kwaads brengt deze Intelligent Impact ons?

Lees meer

Nieuwsblad.be

Hotels, restaurants of musea? Nieuwe ‘chatbot’ helpt je via Facebook Messenger op weg in Oostende

Oostende pakt uit met twee chatbots die toeristen zullen verwelkomen en wegwijs maken in de stad. Dat is een primeur in België. De technologie en de chatbots zijn maandag voorgesteld in het bijzijn van onder meer burgemeester Bart Tommelein, die op die manier van Oostende een slimme stad wil maken.

Lees meer

iCulture.nl

Telegram ondersteunt nu meerdere telefoonnummers in één app

Telegram biedt nu ondersteuning voor meerdere accounts. Je kan daardoor meerdere telefoonnummers voor Telegram gebruiken. Je wisselt eenvoudig tussen de accounts via de instellingen.

Lees meer

ComputerTotaal.nl

Dit zijn de nieuwe WhatsApp-functies

Ook als je dag in dag uit dezelfde app gebruikt, is de kans aanwezig dat je toch sommige nieuwe functies aan je voorbijgaan. De 1,5 miljard maandelijkse actieve WhatsApp-leden voeren de updates wel uit, maar blijven de app vaak gebruiken zoals ze altijd hebben gedaan. Maar de updates bevatten vaak kenmerken die je nooit meer wilt missen als je ze eenmaal kent. We bespreken enkele mogelijkheden die ietwat verstopt zitten in de recente versie.

Lees meer

Download e-guide

De Ultimate Messaging Guide to Messaging for Businesses

Download
written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency