Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 8

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk. Met deze week nieuws over het nieuwe leren van Transavia in samenwerking met VANAD group, Flow.ai ontwikkelt software om zelf makkelijk een slimme chatbot te ontwikkelen en 4 technologische trends die de evementenindustrie van 2019 gaan veranderen.

Vanadacademy.nl

VANAD group en Transavia introduceren het nieuwe leren

Hoe leid je in een aantal maanden 150 medewerkers op voor de klantenservice van Transavia? Niet zomaar medewerkers, maar échte Transavianen die in ieder contact met de klant vriendelijk, bevlogen, verantwoordelijk en daadkrachtig zijn. Jerry Downing, Manager Webcare en Service Quality Specialist bij Transavia, en Wiebe van Gool, Blended Learning Specialist bij VANAD Academy, weten daar alles van.

Lees meer

Emerce

Flow.ai biedt totaaloplossing voor RCS business chatbots

Flow.ai, een Nederlandse startup die software ontwikkelt om makkelijk slimme chatbots en voice interfaces te maken, lanceert een oplossing om slimme chatbots in te zetten voor RCS (Rich Communication Services). Hiermee wordt het voor bedrijven eenvoudig om op een laagdrempelige manier AI technologie in te zetten om beter met hun klanten te communiceren.

Lees meer

Iculture.nl

5 jaar WhatsApp bij Facebook: gebruiken we het over 5 jaar nog?

Het is deze week vijf jaar geleden dat WhatsApp werd ingelijfd door Facebook. In die jaren is er veel veranderd en er staat ook voor de komende jaren veel te gebeuren. Maar willen we dat eigenlijk wel? Het lijkt beter als WhatsApp compleet onafhankelijk blijft.

Lees meer

Computable.nl

2019: het jaar waarin AI intelligent wordt

In 2018 stortte vrijwel elk merk zich op een ai-strategie. Er werd geld, veel geld ingezet op een prachtig perspectief: machines die klanten nog beter van dienst zijn. Organisaties investeerden in bots die in een paar minuten zijn te bouwen en vervolgens kappersafspraken regelen, maaltijden bestellen en klanten van antwoord voorzien. Maar wat levert dat nu op?

Lees meer

BusinessInsider.nl

Deze 4 technologietrends veranderen de eventbusiness in 2019

1Technologische innovaties maken het organiseren en managen van events makkelijker, efficiënter en geven een beter inzicht in de ROI. Daarnaast bieden ze de bezoeker vele voordelen. Denk aan een snellere entree, een rijkere bezoekerservaring en een eenvoudiger samenstelling van een persoonlijk programma. Volgens techexpert en trendwatcher Deborah Nas zijn dit dé 4 technologietrends voor events om in 2019 in de gaten te houden.

Lees meer

Tijd.be

Is Instagram de nieuwe winkel?

Instagram als één grote etalage. Wat begon als een onschuldige foto-app, is vandaag een gigantische winkel. Een winkel die zelfs voorspelt wat je in de toekomst zult shoppen.

Lees meer

written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency