Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 7

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk. In deze weekly nieuws over chatbots en advertising, het belang van WhatsApp voor Facebook als #1 applicatie en een onderzoek naar de rol van messaging voor het verspreiden van nieuwsberichten.

Don't be late

Ontvang het laatste nieuws nu ook via WhatsApp

Subscribe

Customertalk.nl

Customer service bestempeld als het nieuwe verkopen

Marketing behelst het voortraject om mensen aan boord te halen en sales heeft als taak ze over de streep te trekken. Maar het geld wordt tegenwoordig verdiend door customer service. Want daar krijgt de customer experience daadwerkelijk gestalte en wordt de customer lifetime value gerealiseerd. Daarom pleiten wij niet alleen voor een verdere samenwerking tussen marketing en sales, ook de klantenservice dient uitdrukkelijk bij die coöperatie betrokken te worden.

Lees meer

Customerfirst.nl

Meet Mia: Human chatbot ontvonkt klantrelatie

De Australische dienstverlener UBank lanceert naar eigen zeggen de eerste digitale hypotheekassistent. Het slimme algoritme die de bank inzet om Mia goed te laten functioneren, is in staat de emotie van de klant te lezen. ‘Dit betekent dat er nieuwe manieren komen om je te binden met klanten op een emotioneel niveau om loyaliteit te bevorderen.’

Lees meer

Iculture.nl

WhatsApp laat je binnenkort uitnodigingen voor groepen afwijzen

WhatsApp werkt aan een nieuwe privacyinstelling, zodat je zelf uitnodigingen voor groepsgesprekken kan weigeren of toestaan. De functie wordt binnenkort toegevoegd aan de beta.

Lees meer

Want.nl

WhatsApp test controversiële verandering voor Status-tab

WhatsApp is aan het experimenteren met een vrij controversiële nieuwe feature, al zul je de impact er van waarschijnlijk zelden tegenkomen. Het gaat om de Status-tab, die ook in jouw chat-app verwerkt zit.

Lees meer

Emerce.nl

Wereldprimeur gelanceerd: stemmen via WhatsApp

11,5 miljoen Nederlanders versturen dagelijks berichten via WhatsApp. De Nederlandse verkiezingsspecialist Vote Company zet nu, als eerste ter wereld, WhatsApp op een hele nieuwe manier in: via WhatsApp kan je een stem uitbrengen bij verkiezingen.
 

Lees meer

Nu.nl

Twitter test Snapchat-achtige camerafunctie

Twitter zou werken aan een fotobewerkingsfunctie die lijkt op die van Snapchat en de videoapp Periscope, genaamd News Camera. Dat zeggen Matt Navarra en Jane Manchun Wong op Twitter na een blik op code die daarop zou duiden.

Lees meer

Iculture.nl

Instagram wil chatfunctie uitbreiden naar web en iPad

Instagram is bezig met het testen van Direct Messages op het web. Het moet ook gaan werken op de iPad. Tot nu toe is Instagram een van de weinige apps die niet de overstap naar de iPad hebben gemaakt en alleen via een trucje op de desktop te gebruiken is. 

Lees meer

written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency