Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 46

Iedere week brengt SaySimple je het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Trouw.nl

De familie Akkerman is beroofd via WhatsApp

Dit is een waarschuwing, speciaal voor naïeve zielen zoals ikzelf. Stuurt uw zus u plotsklaps dringende betaalverzoeken per WhatsApp? Ga daar dan niet op in, als u gehecht bent aan uw spaargeld.

Lees meer

Techzine.be

Game, set … chatbots

Nieuwe technologieën helpen niet alleen scheidsrechters en sporters op het veld, ze hebben de sportervaring voor fans ook aantrekkelijker gemaakt. Door gebruik te maken van onze smartphoneverslaving en liefde voor ‘het tweede scherm’, geven professionele clubs de supporters die thuis kijken matchinformatie en -statistieken. Vandaag tillen ze dat naar een nog hoger niveau en zorgen ze voor een meer geconnecteerde en spannendere live fanervaring met chatbots.

Lees meer

De Volkskrant

Vanaf nu weet je elke dag wat je kunt eten en vervolgens kijken

Elke dag hebben onze Volkskoks een fijn recept voor jou geschreven. Maar op het moment dat je boodschappen gaat doen, heb je het recept met de benodigdheden niet bij de hand. Vanaf nu kun je de Volkskeuken daarom elke dag als Whatsapp-berichtje ontvangen.

Lees meer

Androidworld.nl

Facebook rolt nieuw uiterlijk Messenger uit (of toch niet?)

Facebook Messenger krijgt een compleet nieuw uiterlijk dat in de wandelgangen ook wel Messenger 4 wordt genoemd. De update wordt op afstand ingeschakeld voor meerdere gebruikers maar lijkt ook deels weer teruggetrokken te worden.

Lees meer

Bright.nl

‘WhatsApp krijgt QR-codes om contacten toe te voegen’

WhatsApp lijkt een eigen QR-code te krijgen om sneller en makkelijker nieuwe contacten toe te voegen.

Lees meer

SaySimple

94% van de Twinkle 100 erkent social messaging niet

Iedereen praat over Twitter, Facebook, Instagram of Snapchat als kanalen die we monitoren en consumenten veelvuldig gebruiken. Maar je hoort weinig tot niets over Twitter Direct Message, Facebook Messenger, Instagram Direct en WhatsApp. Dit zijn social messaging kanalen die juist een enorme groei gaan doormaken.

Lees meer

written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency