Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 4

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk. In deze weekly nieuws over chatbots en advertising, het belang van WhatsApp voor Facebook als #1 applicatie en een onderzoek naar de rol van messaging voor het verspreiden van nieuwsberichten.

Marketingtribune.nl

NS lanceert WhatsApp-thriller

NS lanceert ‘Ontspoord’, een WhatsApp-thriller waarop reizigers een week lang een ‘bloedstollende klopjacht’ kunnen volgen.
Deelnemers volgen het personage Sarah, die na een werkborrel per ongeluk iets ziet wat ze niet had mogen zien en verdwijnt. Lukt het haar om haar onschuld te bewijzen voor ze gevonden wordt?

Lees meer

Emerce.nl

11 e-commerce trends die je tegenkomt op de Webwinkel Vakdagen

Chatapplicaties zoals Facebook Messenger of WeChat worden in veel landen al ingezet als slimme persoonlijke assistenten waar de consument met vragen terecht kunnen over de diensten van een bedrijf. Steeds vaker worden messaging kanalen ook ingezet voor e-commerce. Door de komst van steeds slimmere algoritmes weten bedrijven chatbots in te zetten die niet onderdoen voor menselijke hulp. Naast Chatbots & conversational commerce heeft Emerce nog 10 trends op een rij gezet.

Lees meer

Adformatie.nl

Bereik Instagram stijgt, minder jongeren gebruiken Facebook

Instagram maakte de laatste jaren de sterkste groei door volgens het bereiksonderzoek van GfK (Digital Audience Measurement/DAM).  Het sociale mediaplatform van Facebook bereikte in december 50 procent van de Nederlanders (13+), ten opzichte van 36 procent in 2016.

Lees meer

Dutchcowboys.nl

Vanuit Netflix je favoriete titel rechtstreeks delen met Instagram Stories

Netflix is populair en groeit nog steeds. Om die populariteit nog verder uit bouwen is sociale media natuurlijk het ideale medium om in te zetten. Om ervoor te zorgen dat je nog eenvoudiger en sneller je volgers en vrienden kunt laten weten wat je aan het kijken bent, heeft Netflix een handige functie toegevoegd aan Instagram.

Lees meer

Dutchconnect.nl

‘Chatbots, WhatsApp en video in 2019 van groot belang in recruitmentproces’

Mobile recruitment breekt in 2019 definitief door. Ook zullen chatbots, WhatsApp en video een steeds belangrijkere rol spelen in het recruitmentproces.

Lees meer

Iphoned.nl

WhatsApp perkt doorstuurfunctie verder in om nepnieuws te bestrijden

Een bericht doorsturen op WhatsApp kan nog maar naar maximaal vijf gebruikers. WhatsApp beperkt zijn doorstuurfunctie en hoopt zo nepnieuws beter te bestrijden.

Lees meer

Emerce.nl

E-commerce Trendrapport: Omnichannelmarketing en offline gaan nog niet samen

Webwinkeliers hebben in hun omnichannelmarketing nauwelijks oog voor offline. Dit bijkt uit het E-commerce Marketing Trendrapport 2019. Dit is opmerkelijk omdat een groot deel van de respondenten naast één of meerdere webshops ook een fysieke winkel heeft. Zelfs bij organisaties die omzet genereren uit bricks en clicks ontbreekt een duidelijke marketingsynergie tussen online en offline. 

Lees meer

SaySimple.nl

De ultieme Messaging gids voor bedrijven

Geloof jij ook dat klantloyaliteit en aankoopretentie onmisbaar zijn voor jouw bedrijf? Zie jij daarbij ook klantgemak als belangrijkste USP, zelfs nog boven prijs? En verwacht jij ook de verschuiving van email en webformulier naar social messaging kanalen? In deze Ultimate Guide to Messaging for Businesses lees je alles over het slim gebruiken van kanalen als WhatsApp, Livechat, Telegram, Messenger.

Download de gratis whitepaper

written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency