Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 3

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk. In deze weekly nieuws over chatbots en advertising, het belang van WhatsApp voor Facebook als #1 applicatie en een onderzoek naar de rol van messaging voor het verspreiden van nieuwsberichten.

Marketingtribune.nl

Film1 lanceert chatbot voor advertising

Film1 integreert een conversational interface in advertenties om op die manier nieuwe abbonees te werven. Een bot doet suggesties voor films en zodra er een match is, wordt er een week lang gratis Film1 aangeboden.

Lees meer

Want.nl

Drie gloednieuwe WhatsApp features nu ook voor iOS beschikbaar

Voor iOS zijn drie nieuwe WhatsApp features beschikbaar. Het gaat om privé reageren in groepsgesprekken, extra stickers en status checken via 3d-touch. De eerste twee features zijn eerder al uitgekomen voor Android gebruikers en de update dus nu voor iedereen te gebruiken.

Lees meer

Emerce

WhatsApp is de populairste app van Facebook

WhatsApp is al enkele maanden de populairste app van Facebook. Het heeft wereldwijd meer maandelijkse actieve gebruikers dan de app van Facebook zelf, zo meldt App Annie in zijn jaarlijkse State of Mobile rapport.

Lees meer

CustomerTalk

De positieve invloed van het klantcontact op de loyaliteit

SAMR Marktvinders doet jaarlijks een grootschalig relatieonderzoek onder klanten van zorgverzekeraars. We hebben alle resultaten naast elkaar gelegd en van daaruit komen we tot verrassende en bruikbare inzichten waar organisaties voordeel uit kunnen halen.

Lees meer

De Nieuwe Reporter

Waarom messaging apps steeds belangrijker worden voor nieuws

Voor het volgen en delen van nieuws worden messaging apps steeds belangrijker, zo blijkt uit survey-onderzoek. Maar welk nieuws delen gebruikers precies in die appgroepen en wat doen ze ermee?

Lees meer

TabletMagazine.nl

Facebook Stories krijgt experimentele evenementenplanfunctie

Facebook heeft laten weten dat Facebook Stories wordt voorzien van een experimentele planfunctie voor het organiseren van evenementen. Gebruikers kunnen laten weten in welke events ze geïnteresseerd zijn, waarna ze met vrienden kunnen coördineren wie mee wil gaan.

Lees meer

SaySimple.nl

De ultieme Messaging gids voor bedrijven

Geloof jij ook dat klantloyaliteit en aankoopretentie onmisbaar zijn voor jouw bedrijf? Zie jij daarbij ook klantgemak als belangrijkste USP, zelfs nog boven prijs? En verwacht jij ook de verschuiving van email en webformulier naar social messaging kanalen? In deze Ultimate Guide to Messaging for Businesses lees je alles over het slim gebruiken van kanalen als WhatsApp, Livechat, Telegram, Messenger.

Download de gratis whitepaper

written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency