Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 27

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

 

Dutchcowboys.nl

NS start proef met WhatsApp-alert

De NS start deze week met een proef waarbij reizigers via WhatsApp of SMS een melding kunnen doen als zij zich onveilig voelen in de trein of op het station. Het gaat om een test van een halfjaar in Zuidoost-Nederland op specifieke trajecten en de stations in Breda, Eindhoven en Tilburg.
 

Lees meer

Customerfirst.nl

Contactcenter-AI krijgt groeiend aantal fans

De helft van de ondervraagde zakelijke en technische leidinggevenden zet kunstmatige intelligentie binnen het contactcenter in om de selfservice van klanten te verbeteren. Bijna alle 2.800 respondenten wereldwijd (94%) ziet het potentieel van AI voor klantcontactoplossingen.

Lees meer

Marketingfacts.nl

Gaan marketplaces shoppend Nederland veranderen?

In de Beurs van Berlage gaf de crème de la crème van e-commerce in Nederland een uitgebreide update van de stand van zaken, tijdens Emerce eCommerce Live! 2019. Opvallend dit jaar was de focus op marketplaces, een trend die we al langere tijd zien in de markt. Hoe ga jij als merk of retailer om met marketplaces als Amazon en Bol.com en what’s in it voor jou? De potentie van marketplaces is enorm, maar zonder goed doordachte en berekende strategie, geen succes. Oftewel: verwerk je marketplacestrategie in je toekomstige digitale marketingstrategie. Eén ding is zeker: marketplaces, daar moet je mee aan de slag!

Lees meer

Rechtspraak.nl

Rechtspraak blijft WhatsApp aanbieden

Het Rechtspraak Servicecentrum (RSC) verlengt de proef waarbij mensen via WhatsApp vragen kunnen stellen. Wel verandert het onderwerp waarover dat kan. Sinds maandag 1 juli biedt het RSC via WhatsApp technische en functionele ondersteuning voor de digitale diensten van de Rechtspraak. Het gaat dan om vragen over de werking van de digitale systemen en formulieren.

Lees meer

Klantcontact.nl

Tien trends in klantinteractie 2020-2023 (2)

Tijdens de jubileumeditie van OpenVaren 2019 presenteerden Geeske te Gussinklo (directeur KSF) en Martine Ferment (voorzitter KIRC) de trends in klantinteractie voor de komende drie jaar. Naast minder ‘tech’ en meer ‘touch’ komt ook de aandacht voor de individuele klant/consument geleidelijk weer meer op de voorgrond. 

Lees meer

Emerce.nl

Nieuwe service bezorgdienst Red je Pakketje: sms vlak voor aankomst

De consument krijgt het bericht vijf minuten voor de geplande aankomst. Red je Pakketje lanceert een nieuwe dienst voor alle aangesloten webshops. Consumenten krijgen voortaan ook automatisch een sms’je vijf minuten voordat de chauffeur op de stoep staat. Consumenten kunnen ook precies volgen waar de chauffeur rijdt. Hierdoor stijgt het afleverpercentage van de pakketbezorger én de tevredenheid bij de consument.

Lees meer

Twinklemagazine.nl

Lidl wil eigen betaaldienst

Lidl is van plan om een eigen betaaldienst op te zetten. Klanten kunnen daarmee aan de kassa met hun smartphone via de digitale portemonnee van de Duitse discounter betalen

Lees meer

SaySimple.nl

Bereik klanten met WhatsApp Business Message Templates

Er zijn verschillende manieren om WhatsApp Business te gebruiken voor communicatie met je klanten. Als de conversatie wordt geïnitieerd door de klant, dan treedt het ‘Customer Care Window’ in werking. Je kunt het contact met de klant ook proactief initiëren door, na het verkrijgen van een opt-in, gebruik te maken van de zogenaamde Message Templates.

Lees meer

Download e-guide

De Ultimate Messaging Guide to Messaging for Businesses

Download
written by
Kevin van der Storm
%
The Messaging Agency