Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 23

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Daarnaast bevat deze weekly nieuws omtrent de lanceringsdatum van Facebook zijn eigen cryptomunt en wordt er dieper ingegaan op de wereld van voice bots en zijn huidige toepassingen. Daarnaast zet Apple een revolutionaire stap met een Ipad die eindelijk een echte laptopvervanger kan worden en moet zijn nieuwste en dunste product de digitale betaalmarkt openbreken.

NU.nl

‘Facebook presenteert deze maand zijn eigen cryptomunt’

Facebook zou zijn eigen cryptomunt op 18 juni willen aankondigen, blijkt donderdag uit berichtgeving van The Information.

Lees meer

Twinklemagazine.nl

Prijs opvragen in spraakassistent bol.com

Consumenten die in Google Assistent met bol.com willen praten, kunnen nu ook vragen hoeveel een product kost. Het product daarna bestellen in de assistent is nog niet mogelijk.

Lees meer

Customertalk.nl

De kwaliteit van de klantenservice laat nog te wensen over

Bedrijven en instellingen zijn tegenwoordig zo druk met het centraal stellen van de klant en het verbeteren van de klantbeleving dat ze vergeten de telefoon op te nemen en de e-mails te beantwoorden. Zo lukt het maar een op de vijf bedrijven om een vraag van een klant tijdens het eerste contact volledig te beantwoorden en nemen zes op de tien bedrijven niet eens de moeite om op een e-mail of telefoontje te reageren.

Lees meer

Customerfirst.nl

‘Design Thinking is geen door-de-strot-duw method’

Marketing is geëvolueerd van ‘make people want things’ naar ‘make things people want’. Service is uitgegroeid van klanten- en informatiedesk naar de meest onderscheidende factor voor organisaties. Als je het Michel van der Wal (EY VODW) vraagt, is design thinking daar ‘Where Marketing Meets Service’. Zijn keynote tijdens het evenement snijdt hout, waarvan hieronder alvast de snippers te lezen zijn.

Lees meer

Marketingfacts.nl

Instagram gaat like-loos

Wellicht heb je het al meegekregen: Instagram is in Canada met een test begonnen waarbij het aantal likes bij foto’s en video’s verborgen wordt. Instagrammers kunnen zelf nog wel zien hoeveel likes ze op een post hebben gekregen, maar hun volgers zien dit niet meer. Een woordvoerder van Instagram geeft als reden van de verandering: “We want your followers to focus on what you share, not how many likes your posts get”. 

Lees meer

DeVolkskrant.nl

WhatsApp, Google en Apple willen geheime dienst niet als ‘spookgebruiker’

‘De geheime dienst is nu toegevoegd aan dit chatgesprek’. De Britse afluisterdienst GCHQ wil meelezen met versleutelde berichten van bijvoorbeeld WhatsApp, Signal of iMessage. Alleen dan zonder zo’n melding voor gebruikers. Maar technologiebedrijven en mensenrechtenorganisaties hebben grote problemen met dit ‘spookprotocol’.

Lees meer

Emerce.nl

Apples nieuwste en dunste product moet digitale betaalmarkt openbreken

Apple komt in de VS met een creditcard, de Apple Card. Een volgende stap van Apple die ervoor moet zorgen dat je overal zonder frictie kunt betalen met je Apple Wallet. Bijzonder is dat er geen kosten aan verbonden zijn en dat je automatisch Daily Cash (geld terug) krijgt. Hoe werkt het, en gaat Apple hiermee de digitale betaalmarkt openbreken?

Lees meer

BusinessInsider.nl

Apple zet een revolutionaire stap: de iPad kan eindelijk een echte laptopvervanger worden

Goed nieuws voor iPad-eigenaren: de tablet van Apple krijgt later dit jaar een eigen besturingssysteem met meer functies die op een laptop lijken. Een lang gekoesterde wens van iPad-fans gaat hiermee in vervulling.

Lees meer

Dutchcowboys.nl

“Hey Google, doe mij maar ijskoud bier binnen 60 minuten”

Een jaar geleden maakte Amsterdam kennis met een online besteldienst als geen ander: Heineken NOW, waarmee je in no time ijskoud bier, fris en snacks in huis haalt. Heineken wil de service graag verder laten groeien onder de naam: Drinkies by Heineken. Drinkies komt nu in ons hele land beschikbaar met een bezorgtijd van 1 dag, naast de één uurs tijdsbezorging in Amsterdam. Ook is er een samenwerking met Google Assistant, vanaf volgende week kunnen bestellingen ook gedaan worden via spraak, maar alleen in Amsterdam. Makkelijker pils bestellen vanuit de luie stoel kan niet.

Lees meer

Download e-guide

De Ultimate Messaging Guide to Messaging for Businesses

Download
written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency