Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 21

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Het is sinds kort mogelijk om een geverifieerd WhatsApp Business Account te verkrijgen via SaySimple. Klik op de banner voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van de Official WhatsApp Business Solution.

Daarnaast bevat deze weekly nieuws omtrent de BOVAG workshop van DVDD, waarin Bas Heinen – SaySimple dieper ingaat op de grote verandering die nu gaande is, waarin het traditionele vraag- en antwoordspel verandert in een continu gesprek op het voorkeurskanaal van de klant. Verder heeft Facebook officieel bekendgemaakt dat het volgend jaar start met reclame in de WhatsApp status-functie. Schiphol start met WeChat voor Chinese reizigers. Tot slot kunnen gebruikers van WhatsApp nu Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) en Ethereum (ETH) verzenden en ontvangen via de messaging app. 

Denkvooruitdenkdigitaal.nl

“Continu in gesprek op het voorkeurskanaal van de klant” – Bas Heinen | BOVAG WORKSHOP 

Bedrijven die de balans weten te vinden tussen support, sales en marketing, veranderen van een ’gewoon’ klantgericht bedrijf naar een commercieel bedrijf dat volledig is afgestemd op de klant. De grote verandering die nu gaande is, is dat het traditionele vraag- en antwoordspel verandert in een continu gesprek op het voorkeurskanaal van de klant. Het maakt niet uit of dit via Facebook, Facebook messenger of Whatsapp verloopt. SaySimple is een pionier op het gebied van social messaging. Bas Heinen neemt u mee in de wereld waarin klantdialogen en gespreksuitwisseling. Deze worden sterk beïnvloed door ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI), machine learning (ML), chatbots en zelfs blockchain.

Lees meer

Bright.nl

‘WhatsApp krijgt volgend jaar reclames in Status-functie’

WhatsApp voegt volgend jaar advertenties toe in het Status-onderdeel van de chat-app. Dat is mogelijk een voorbode van meer reclames in de populaire app. Een manager van Facebook heeft tijdens een presentatie in Rotterdam gezegd dat WhatsApp volgend jaar de eerste advertenties krijgt. Ook liet hij zien hoe de advertenties in de app eruit zullen zien.

Lees meer

Telecompaper.com

Schiphol biedt M-Commerce en diensten WeChat voor Chinese reizigers

Schiphol is een samenwerking aangegaan met WeChat, een van China’s toonaangevende online platforms. De winkels op de luchthaven bieden WeChat Pay als betaalmogelijkheid aan. Schiphol en partners bieden ook andere informatiebronnen aan in de WeChat app, speciaal voor reizigers uit China.

Lees meer

Cryptonews.com

Bitcoin, Litecoin en Ethereum nu op WhatsApp!

Gebruikers van het grote instant messaging-platform WhatsApp kunnen nu Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) en Ethereum (ETH) verzenden en ontvangen via dit programma met behulp van de Lite.IM-bot, ontwikkeld door de Zwitserse blockchain-startup Zulu Republic, zo maakte het bedrijf op zondag bekend.

Lees meer

Want.nl

Hoe Instagram je met nieuwe feature meer geld laat uitgeven

Ook Instagram blijft innoveren. Met name de ‘explore’ functie is door de jaren heen alsmaar vernieuwd en het einde is nog niet inzicht. De meeste recente versie zou een vernieuwde navigatiebalk bovenaan het scherm hebben. Klinkt leuk, maar het doel hiervan blijkt echter alleen jou zoveel mogelijk geld afhandig te kunnen maken.

Lees meer

Emerce.nl

Senioren delen massaal foto’s via WhatsApp

Senioren gebruiken steeds vaker een smartphone: twee derde van alle 65plussers gebruikt deze tegenwoordig. Ook gaan ouderen steeds vaker op vakantie. Volgens NBTC-NIPO Research gaat driekwart van de senioren op vakantie, gemiddeld zelfs drie keer per jaar. De smartphone zal de komende vakantieperiode dan ook bij veel vakantiegangers weer mee in de reistas gaan. Om contact met het thuisfront te onderhouden, de route te plannen, nieuws en het weer te volgen en natuurlijk ook om foto’s te maken.

Lees meer

Customerfirst.nl

Gronings UMC begint met chatten

Het Groningse universiteitsziekenhuis UMCG maakt het voor patiënten mogelijk om medische vragen te stellen via de chat binnen het patiëntenportaal. Sinds deze week zijn patiëntvragen niet meer gebonden aan het (telefonisch) spreekuur.

Lees meer

NU.nl

Instagram ondersteunt voortaan horizontale IGTV-video’s

Instagram kondigde maandag aan dat video’s op IGTV ook in landschapsmodus bekeken kunnen worden en dus niet alleen maar in verticale stand, schrijft The Verge.

Lees meer

Emerce.nl

De customer experience trends in Nederland voor 2019

Een volledig geïntegreerde en omnichannel klantervaring zijn een must-have in 2019 en zijn tevens het fundament van bedrijven als Airbnb en de Dollar Shave Club. Dit is één van de belangrijkste conclusies uit de jaarlijkse customer experience benchmark van Zendesk. De belangrijkste conclusies en resultaten zijn in dit trendrapport voor je samengevat. 

Lees meer

Download e-guide

De Ultimate Messaging Guide to Messaging for Businesses

Download
written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency