Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 19

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Hardnews.nl

Slimme Chatbot geeft festivalbezoekers meteen antwoord op hun vragen

Het festivalseizoen is officieel van start en Festivalchart heeft een slimme chatbot gelanceerd die je helpt bij je vragen deze zomer. Welke festivals zijn er bij mij in de buurt? Gaat het vandaag regenen? Waar staan mijn vrienden? Met Festivalbot heb je snel en overal toegang tot alles wat je wil weten over een festival.

Lees meer

Computable.be

Generation Mute: Een generatie die niet langer wil bellen

Mijn 17-jarige zoon heeft een afkeer van bellen. Hij doet het niet graag en neemt dus zelden op als ik hem bel. En waarom zou hij ook? We leven in een digitale wereld en de jongen kan alles en iedereen bereiken, zonder ooit de hoorn van de haak te moeten nemen. Toch?

Lees meer

Customertalk.nl

Instagram Stories heeft een serieuze rol in de communicatie

Instagram Stories is als nieuw communicatiemiddel definitief doorgebroken in 2019. Waar in 2018 46 procent van de Nederlanders tot 25 jaar zo nu en dan een story heeft gepost, doet nu inmiddels 77 procent dat. Opmerkelijk is vooral de groei in de leeftijdscategorie van 25 tot 45 jaar van 5 naar 43 procent. Deze fenomenale stijging laat zien dat de beeldverhalen zeker niet alleen meer voor jongeren zijn.

Lees meer

Biplatform.nl

AI en fotoclassificatie als nieuwe leden van de klantenservice

Als er een bedrijf is dat digitale transformatie belichaamt, is het Picnic wel. Als volledig digitaal bedrijf in het supermarktlandschap is het zaak om voorop te blijven lopen. Vandaar dat er een AI-challenge werd georganiseerd – en daar had Info Support wel oren naar.

Lees meer

NRC.nl

WhatsApp opent Londens kantoor voor ontwikkeling betaaldiensten

WhatsApp is op zoek naar honderd mensen om de betaaldienst te ontwikkelen. Een opsteker voor Londen, dat ‘fintech’ wil aantrekken.

Lees meer

Sittard-Geleen.Nieuws.nl

Fortuna Sittard biedt nu WhatsApp-service

Met het introduceren van deze WhatsApp-service heeft Fortuna Sittard een communicatietool die op dit moment uniek is in het Nederlandse voetbal. Als eerste club in Nederland gaat Fortuna Sittard WhatsApp gebruiken om de Fan Engagement van zijn supporters te verhogen.

Lees meer

Twinklemagazine.nl

Aankopen via Instagram jagen online sales adidas aan

Productlanceringen en directe productverkoop via de nieuwe checkout-tool van Instagram waren volgens adidas-CEO Kasper Rorsted de belangrijkste aanjager voor de groei in online sales in het eerste kwartaal.

Lees meer

Sprout.nl

5 (online) lessen die je als ondernemer kan leren van Coolblue

We kunnen niet allemaal Coolblue zijn, maar het Rotterdamse bedrijf is hoe dan ook een goudmijn van online marketing-lessen. Sprout-expert Tim van Ruitenbeek zet de belangrijkste inzichten op een rij.

Lees meer

Download e-guide

De Ultimate Messaging Guide to Messaging for Businesses

Download
written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency