Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 18

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Een nieuwe Weekly Notification met onder meer een bericht van Tweakers, waarin Facebook een universele chatfunctie voor Messenger, Instagram & WhatsApp bevestigt. Wordt WhatsApp beschouwd als het toekomstige kanaal voor een tweestaps verificatie. Een aankondiging en gelekte beelden van een fris redesign voor Facebook. Verzekeraars maken een innovatieslag op het gebied van klantcontact en Apple Pay komt eindelijk naar Nederland dankzij de ING.

Tweakers.nl

Facebook bevestigt universele chatfunctie voor Messenger, Instagram en WhatsApp

Facebook werkt wel degelijk aan een functie die het mogelijk maakt om onderling te chatten via de drie messagingplatforms van het bedrijf: Messenger, Instagram en WhatsApp. Een Facebook-woordvoerder bevestigde op het ontwikkelaarscongres F8 dat die functionaliteit eraan komt.

Lees meer

Iphoned.nl

Apps sturen straks verificatie via WhatsApp, en waarom dat veiliger is

Inloggen met een verificatiebericht wordt straks een stuk veiliger. Makers van apps en diensten die zo’n verificatie eisen bij het inloggen, kunnen de ouderwetse sms vervangen voor een WhatsApp-bericht. We vertellen waarom dit aanzienlijk veiliger is.

Lees meer

Onemorething.nl

Apple Pay komt eindelijk naar Nederland dankzij ING

Na jaren wachten en teleurstelling na teleurstelling is het dan eindelijk zover: Apple Pay komt naar Nederland! Binnenkort kunnen bezitters van een iPhone, iPad of Apple Watch met hun apparaat afrekenen.

Lees meer

Want.nl

Facebook gaat er totaal anders uit zien 

Kijk nog maar even goed naar Facebook, want het design dat je al jaren gewend bent gaat compleet veranderen. ‘S werelds grootste sociale netwerk krijgt een fris redesign!

Lees meer

Emerce.nl

Verzekeraars maken inhaalslag met sociale media

Zilveren Kruis is dit jaar de winnaar van de Social Media Insurance Monitor 2018, waarbij 67 verzekeraars zijn gemeten. Zilveren Kruis nam de eerste plaats over van Centraal Beheer. Aegon maakt de top 3 van dit jaar compleet.

Lees meer

NU.nl

Facebook komt met Windows- en Mac-versie van chatdienst Messenger

Facebook komt met een desktopversie van zijn Messenger, waardoor de chatdienst ook op Windows- en macOS-computers gebruikt kan worden. Dat heeft topman Mark Zuckerberg dinsdag aangekondigd op Facebooks ontwikkelaarsconferentie F8.

Lees meer

Customerfirst.nl

Wonderlijke ‘AI-Recruiter’ wil Duitse Digitaliseringslag maken 

Wonderkind, een Nederlandse startup gespecialiseerd in recruitmenttechnologie, heeft zijn zinnen gezet op het moderniseren van de Duitse recruitmentmarkt. Met behulp van kunstmatige intelligentie gaat het bedrijf organisaties in contact brengen met werkzoekenden (actief én passief).

Lees meer

Emerce.nl

Snapchat lanceert premium advertenties

Snapchat betreedt de advertentiemarkt met een premiumproduct voor het onderdeel Shows. Het geautomatiseerde advertentieplatform kan daarmee gepasseerd worden.

Lees meer

Customerfirst.nl

Saturn valt voor Videochat

De Duitse elektronicaretailer Saturn is in enkele geselecteerde winkels een pilot gestart rondom videochat. Via dit contactkanaal kunnen consumenten verschillende vragen over producten stellen, voordat ze overgaan op een aankoop. Diezelfde medewerker kan dan ook direct een online bestelling plaatsen voor de klant, stelt het bedrijf.

Lees meer

Download e-guide

De Ultimate Messaging Guide to Messaging for Businesses

Download
written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency