Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 14

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Deze weekly bevat een artikel over de kansen die de uitrol van WhatsApp Business voor iOS met zich meebrengt. Verder overweegt Facebook uitgevers te betalen voor een speciale nieuwssectie. Ter afsluiting eindigen wij de week met een leuk voorbeeld van een virtuele Kookassistent aangedreven door Voice.

Techzine.nl

ServiceNow en Facebook Workplace maken samen service-chatbot

Facebook Workplace, de enterprise-app voor samenwerking en communicatie van Facebook, en ServiceNow gaan samen een chatbot maken, waarmee het eenvoudiger wordt voor werknemers om door de helpdesk van een bedrijf te navigeren binnen Workplace Chat. Dat meldt TechCrunch.

Lees meer

Iphoned.nl

Wat de uitrol van WhatsApp Business voor iOS voor jou betekent

WhatsApp Business is al ruim een jaar op Android beschikbaar in Nederland, maar rolt nu eindelijk ook uit op iOS. Dit gaat WhatsApp Business voor iOS voor veranderingen teweegbrengen.

Lees meer

Bright.nl

Facebook overweegt uitgevers te betalen voor nieuwssectie

Facebook-baas Mark Zuckerberg denkt hardop na over een speciale nieuwssectie in Facebook, waarbij hij nieuwsmedia zelfs wil betalen voor hun werk.

Lees meer

Androidworld.nl

WhatsApp gaat tonen hoe vaak een bericht is doorgestuurd

De ontwikkelaars van WhatsApp werken aan een nieuwe functie die toont hoe vaak een bericht is doorgestuurd. Dergelijke informatie moet helpen met het identificeren van nepnieuws.

Lees meer

Emerce.nl

Je business voorbereiden op voice? Zo doet een virtuele kookassistent dat

Het proces voor het ontwikkelen of ontwerpen van een spraak- of tekstgestuurd kanaal lijkt simpel. Maar net zoals het ontwikkelen van een webshop valt of staat de complexiteit ervan met legacy systemen, beschikbaarheid van kwalitatieve content en (product)data, keuzes uit verschillende marketing kanalen die je in wilt zetten en het uiteindelijke doel ervan. Zet je je spraak- en of tekstgestuurd kanaal in voor webcare, conversie, entertainment of een combinatie van beide?

Lees meer

Dutchcowboys.nl

Instagram marketing in 2019: Less is more

Instagram marketing laat dit jaar een opvallende trend zien, namelijk: less is more. Een video genereert hetzelfde bereik als twee statische foto’s, te veel hashtags en tags doen eerder kwaad dan goed en ook micro-influencers creëren meer engagement dan de bekende influencers.

Lees meer

Iculture.nl

Zo werkt de vernieuwde donkere modus in de Twitter-app

De Twitter-app heeft een uitgebreide donkere modus, die je in twee kleuren kan instellen. In deze tip lees je hoe de donkere modus in Twitter op iOS werkt en hoe je op de desktop de nachtmodus inschakelt.

Lees meer

Want.nl

Eind deze maand is het definitief klaar met Facebook apps op Windows Phone toestellen

Microsoft heeft het een tijdje geprobeerd met Windows Phone, maar op een gegeven moment moesten ze toch wel toegeven dat het niet echt werkte en de afgelopen paar jaren is er ook niet echt veel gebeurd met het mobiele Windows platform. Toch zijn er nog wat gebruikers die zelfs nu nog vasthouden aan Windows Phone. Helaas wordt het steeds lastiger voor deze mensen, aangezien steeds meer bedrijven de ondersteuning voor Windows Phone apps stopzetten. Ook Facebook heeft aangekondigd er binnenkort mee te gaan stoppen.

Lees meer

Download e-guide

De Ultimate Messaging Guide to Messaging for Businesses

Download
written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency