Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 13

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Met in deze weekly, een artikel over de vermoedelijke koers die Facebook inslaat met het introduceren van zijn eigen cryptocurrency. Daarnaast bewijst Adidas hoe een omnichannel customer service strategie leidt tot een profit center en ter afsluiting van de week betovert WhatsApp per 1 april de Efteling.

Crypto-insiders.nl

Facebook gaat met eigen cryptocurrency niet achter bitcoin aan, maar denkt veel groter!

Ted Livingston, CEO van de Canadese berichten-app Kik, schrijft in een blogpost op Mediumdat hij verwacht dat de cryptocurrency van Facebook niet de concurrentie met bitcoin (BTC)aan zal gaan maar met de Amerikaanse dollar.

Lees meer

Emerce.nl

Adidas: ‘Omnichannel customerservice is een profitcenter’

Customerservice is allang niet meer het afvoerputje van het bedrijf. Hoe meer je investeert in de klantenservice, des te beter worden je product, marketing en sales. Marlous Heiser, senior manager Global Consumer Service bij adidas geeft haar visie hierop.

Lees meer

Customerfirst.nl

WhatsApp betovert de Efteling

Attractiepark Efteling is spoedig ook bereikbaar via WhatsApp. Het ‘nieuwe’ contactkanaal wordt per 1 april officieel in gebruik genomen, laat Hoofd Klantcontactcentrum Dianne Hoeve weten aan CustomerFirst.

Lees meer

Tweakers.net

Telegram laat gebruikers onbeperkt berichten verwijderen uit privéchats

Gebruikers van Telegram kunnen nu berichten verwijderen in 1-op-1-chats, ongeacht hoe oud die berichten zijn. Voorheen zat daar nog een maximale termijn van 48 uur op. Na verwijdering blijft er geen melding achter dat een bericht weggehaald is, iets wat concurrent WhatsApp wel doet.

Lees meer

Cryptonews.nl

Wuabit brengt Crypto naar WhatsApp en is in gesprek met investeerders

De op Spanje-gevestigde onafhankelijke startup Wuabit heeft als doel om in april een beperkte openbare bèta van de crypto-portemonnee te lanceren voor de populaire berichtenapp WhatsApp vertelde de mede-oprichter en CEO/CTO van het bedrijf, Manuel Polo, aan Cryptonews.com.

Lees meer

Emerce.nl

De digitale wereld van RTL/Videoland: Hoe een omnichannel-strategie succes moet brengen

RTL investeert naast de activiteiten op tv ook fors in het kijken op online platformen, zoals Videoland. De koers is glashelder: het verschil maken met verhalen voor Nederland die raken in hoofd en hart. Het luisteren naar de consument is hierbij nog belangrijker. Webcare heeft een belangrijke plek binnen de organisatie en de feedback die daar binnenkomt via (online) kanalen vormt onderdeel van de fan-centric-strategie van het bedrijf. 

Lees meer

Androidworld.nl

Google I/O 2019 evenementen bekend: Stadia, donker thema en meer

Google heeft bekend gemaakt welke keynotes georganiseerd worden tijdens zijn jaarlijkse I/O-evenement voor ontwikkelaars. Er gaat onder meer speciale aandacht naar het gamestreamingplatform Stadia en donkere thema’s.

Lees meer

Customerfirst.nl

1/3 Amerikanen wenst klantenservice per Smart Speaker

In de Verenigde Staten bezitten meer dan 66 miljoen consumenten inmiddels een smart speaker. Nagenoeg een derde daarvan (31,4%) wenst dan ook in contact te kunnen komen met een klantenserviceafdeling door middel van een device als een Google Home of Amazon Alexa.

Lees meer

Download e-guide

De Ultimate Messaging Guide to Messaging for Businesses

Download
written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency