Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 12

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Met in deze weekly, de lancering van een nieuw E-commerce product door Instagram. De eerste verschijning van Whatsapp Business voor iOS en wat moet Facebook met een eigen cryptomunt? 

Adformatie.nl

8 redenen waarom Checkout for Instagram een enorme impact gaat hebben op E-commerce

Deze week aangekondigd: Checkout for Instagram. Facebook’s grote ‘push’ om Instagram in e-commerce te krijgen. Met meer dan een miljard actieve gebruikers en een enorme invloed op ‘popular culture’ kan het niet anders dan dat Checkout for Instagram een enorme impact gaat hebben op e-commerce.

Lees meer

Computertotaal.nl

Wat moet Facebook met een eigen cryptomunt?

Volgens berichtgeving van Bloomberg en de New York Times komt Facebook later dit jaar met een eigen cryptomunt, waarmee WhatsApp-gebruikers direct transacties kunnen doen. Is het nodig?

Lees meer

DutchIT-channel.nl

Configuratiefout veroorzaakte storing bij Facebook, Instagram en WhatsApp

Een aanpassing aan de serverconfiguratie. Dat ligt volgens Facebook aan de basis van storing die de diensten van Facebook, Instagram en WhatsApp veertien uur lang plat legde.

Lees meer

Dutchcowboys.nl

WhatsApp Business komt nu ook beschikbaar voor iOS

WhatsApp Business, een aparte versie van WhatsApp speciaal ontwikkeld voor bedrijven om te communiceren met consumenten en klanten, komt ook beschikbaar voor iOS. De uitrol hiervan is inmiddels in gang gezet. Maar zal nog niet overal beschikbaar zijn. WABetaInfo weet via twitter te melden dat ze de app ontdekt hebben in de Mexicaanse App Store. Gebruikers hebben als reactie hierop laten weten dat de app ook beschikbaar is in Frankrijk en Brazilië. 

Lees meer

Droidapp.nl

WhatsApp werkt aan integratie van interne browser

Het lijkt erop dat WhatsApp in de toekomst een hoop nieuwe opties beschikbaar wil stellen. Nu zijn er details en screenshots opgedoken voor de interne browser in WhatsApp.

Lees meer

Want.nl

Facebook Messenger aan de haal met bekende WhatsApp feature

Waar Instagram en WhatsApp de laatste tijd (qua updates) aanzienlijk stil staan, krijgt platform Facebook wel aanzienlijke wijzigingen. Het bedrijf, dat eigenaar is van de eerste twee platformen, voerde kort geleden een nieuwe Stories feature door en verstopte een Dark Mode in Messenger. Iets wat opgevolgd wordt door een WhatsApp feature toe te voegen aan die laatstgenoemde dienst. 

Lees meer

Marketingfacts.nl

Zo zet je Instagram Stories écht goed in

Hoe adverteer je nu echt goed op InstaStories? Instagram wint nog steeds enorm aan populariteit. In totaal heeft Instagram bijna 6 miljoen Nederlandse gebruikers; 2,7 miljoen mensen gebruiken de foto-app dagelijks. Zit jouw doelgroep op Instagram en heb je een goed verhaal? Dan is het een goed idee om Instagram Stories in te zetten! En zo doe je dat.

Lees meer

Want.nl

Met aankomende Twitter feature kun je conversaties ook gewoon volgen

Als je op het een moment een Twitter conversatie wilt volgen, is dat alleen mogelijk wanneer je zelf een comment hebt geplaatst of wanneer je een tweet hebt geliket. Maar soms like je een tweet helemaal niet en heb je ook geen behoefte om aan een gesprek mee te doen, terwijl je het toch interessant vindt om de conversatie te volgen. Precies voor dit geval is Twitter bezig met het testen van een nieuwe feature, zodat je conversaties ook alleen kunt volgen.

Lees meer

Dutchcowboys.nl

Picnic snelst groeiende bedrijf van Nederland

Online supermarkt Picnic groeit hard en is nu zelfs het snelst groeiende bedrijf van Nederland. Dat is gebleken uit onderzoek van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, die een lijst opstelde van de 250 snelst groeiende bedrijven van ons land. Picnic levert nu boodschappen aan ruim 275.000 huishoudens in ongeveer 70 dorpen en steden.

Lees meer

Download e-guide

De Ultimate Messaging Guide to Messaging for Businesses

Download
written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency