Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 10

Iedere week brengt SaySimple je op vrijdagmiddag het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

NRC.nl

Facebook verschuift focus van openbare berichten naar Messaging

Op het eerste gezicht is het niets minder dan een bom onder de interneteconomie. Facebook, het socialemediabedrijf dat zijn geld de laatste jaren vooral verdiende met het verzamelen en combineren van zoveel mogelijk informatie over zijn gebruikers, kondigde woensdagavond aan dat het roer helemaal om gaat. Mark Zuckerbeg gelooft dat op privacy gerichte communicatie nog belangrijker zal worden dan de open platformen van vandaag.

Lees meer

Customertalk.nl

De invloed van artificial intelligence op modern ondernemen

Verschillende technologiebedrijven hebben artificial intelligence in hun oplossingen geïntegreerd en doen de mooiste voorspellingen over wat deze technologie op termijn kan betekenen. De meeste bedrijven weten echter niet wat kunstmatige intelligentie nu voor ze kan doen en lopen daardoor kansen mis om hun bedrijfsprocessen te transformeren. Artificiële intelligentie kan verschillende aspecten van een bedrijf nog dit jaar transformeren, zoals de digitale administratie, de klantenservice en de HR-afdeling.

Lees meer

Emerce.nl

Vijf manieren waarop chatbots je helpen met sales

“Ik zit erover te denken één van jullie producten te kopen, maar ik heb nog een paar vraagjes.” Het is het begin van een gesprek dat vroeger veel op de winkelvloer gevoerd werd. Tegenwoordig zit de consument online. Niet alleen kun je ‘m als verkoper niet in de ogen kijken, de consument heeft ook andere verwachtingen. Chatbots kunnen in deze omgeving een belangrijke rol spelen in het salesproces, waarbij ze bestaande verkopers ondersteunen en veel werk uit handen nemen.

Lees meer

Facebook.com

Facebook Announcement: A Privacy-Focused Vision for Social Networking

My focus for the last couple of years has been understanding and addressing the biggest challenges facing Facebook. This means taking positions on important issues concerning the future of the internet. In this note, I’ll outline our vision and principles around building a privacy-focused messaging and social networking platform. There’s a lot to do here, and we’re committed to working openly and consulting with experts across society as we develop this. – Mark Zuckerberg

Lees meer

Executive-people.nl

WhatsApp steeds vaker ingezet als vacaturekanaal

Een toenemend aantal Nederlanders gaat in 2019 actief op zoek naar een nieuwe baan. Dat het vinden van een nieuwe baan bij veel Nederlanders op de lijst met goede voornemens staat, blijkt uit de forse stijging van het aantal sollicitaties in januari 2019. Opvallend is dat WhatsApp steeds vaker als vacaturekanaal wordt ingezet.

Lees meer

Travelpro.nl

Corendon lanceert een Instagram rondreis

Corendon lanceert een Instagram rondreis waarbij de vakantiegangers zoveel mogelijk Instagramwaardige foto’s kunnen maken. De eerste rondreis van dit nieuwe concept is een reis door het prachtige Anatolië met onder andere een bezoek aan het #instagrammable Cappadocië.

Lees meer

Customertalk.nl

Investeren in een optimale customer experience in B2C én B2B

De consument stelt anno 2019 veel eisen en heeft hoge verwachtingen. Organisaties kunnen niet anders dan hieraan voldoen. Onderscheiden op prijs, kwaliteit en beschikbaarheid is allang niet meer voldoende. De consument wil in de watten worden gelegd en wil alles op maat. Vandaar dat de customer journey en de customer experience bij veel organisaties hoog op de agenda staan. Een stabiel en wendbaar IT-fundament is hiervoor onmisbaar is.

Lees meer

Onemorething.nl

TIP: Zo activeer je de verborgen dark mode in Facebook Messenger

Heb je wel eens nachtelijke gesprekken op Facebook Messenger? Dan is de nieuwe, nog verborgen dark mode in de app ongetwijfeld een verbetering. De donkere skin voor Messenger is nog niet helemaal af, maar je kunt ‘m met een kleine truc alvast inschakelen.

Lees meer

Androidics.nl

WhatsApp krijgt verbeterde zoekfunctie

WhatsApp werkt aan een verbeterde zoekfunctie die het mogelijk moet maken om zoekopdrachten te filteren op verschillende bestandstypes. Dit meldt WaBetaInfo.

Lees meer

Download e-guide

De Ultimate Messaging Guide to Messaging for Businesses

Download
written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency