Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple Weekly Notification 1

Iedere week brengt SaySimple je het laatste messaging nieuws. We cureren de belangrijkste berichten en vatten ze voor je samen zodat je zelf niet hoeft te zoeken. Wel zo makkelijk.

Nieuws.vtm.be

Nieuwjaarswensen massaal via Social Media verstuurd

Wie Facebook, Instagram of WhatsApp opent, kan bijna niet om de ‘beste wensen’, ‘happy new year’ en andere gelukkige nieuwjaars heen. De sociale media waren de plek bij uitstek om elkaar het allerbeste toe te wensen voor 2019. Dat blijkt ook uit de gegevens die de telecomoperatoren tijdens de nieuwjaarsnacht verzamelden.

Lees meer

Androidworld.nl

Zo ziet Facebook Messenger met donkere modus eruit

Ook in 2019 zet de trend van apps met een nachtthema of donkere modus voort. Niet alleen Google voorziet zijn apps van deze modus, Facebook test het momenteel ook uit voor Messenger.

Lees meer

Marketingfacts.nl

Google Mijn Bedrijf-update: chatten met klanten

Door de nieuwe functie Berichten kun je als bedrijfseigenaar nu chatten met (potentiële) klanten via de Google Mijn Bedrijf-app. In deze blog lees je hoe deze nieuwe functie werkt, wat de voordelen zijn en hoe deze update samenhangt met eerdere ontwikkelingen binnen Google Mijn Bedrijf.

Lees meer

Groningen.nieuws.nl

Boekhoudcoach: Boekhoudondersteuning via Whatsapp

Een belastingtelefoon via Whatsapp. Een vraagbaak voor al je boekhoudkundige zaken, met snel en deskundig antwoord. Dat is wat de Boekhoudcoach vanaf 20 december biedt.

Lees meer

Emerce.nl

Trends in travel 2019: citizenM en dé VakantieDiscounter

Wat gaat 2019 de reisbranche brengen? We vroegen acht Nederlandse spelers welke drie trends en ontwikkelingen het komende jaar gaan domineren. In deze aflevering: citizenM en dé VakantieDiscounter over de Digital Single Market, de kritische consument, het belang van data en de inzet van WhatsApp.

Lees meer

Dutchcowboys.nl

Year of colour: welke kleuren gebruikte jij het afgelopen jaar op Instagram

Er is weer een nieuwe app, Year of Colour waarmee je een mozaïek kunt maken van de populairste kleuren in je Instagram-foto’s. Year of Colour analyseert je foto’s op kleurgebruik van alle gebeurtenissen die je hebt vastgelegd op Instagram en visualiseert deze in een abstract ogende cirkel met gekleurde stippen.

Lees meer

SaySimple.nl

De ultieme Messaging gids voor bedrijven

Geloof jij ook dat klantloyaliteit en aankoopretentie onmisbaar zijn voor jouw bedrijf? Zie jij daarbij ook klantgemak als belangrijkste USP, zelfs nog boven prijs? En verwacht jij ook de verschuiving van email en webformulier naar social messaging kanalen? In deze Ultimate Guide to Messaging for Businesses lees je alles over het slim gebruiken van kanalen als WhatsApp, Livechat, Telegram, Messenger.

Download de gratis whitepaper

written by
Joey Drieskens
%
The Messaging Agency