Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

Even voorstellen.. ik ben Bas Heinen

Op 1 augustus 2016 is Bas Heinen in dienst getreden als onze nieuwe consultant. Hieronder stelt hij zich voor.

Hallo! Ik ben Bas Heinen, de nieuwe consultant van Informaxion/SaySimple! Hiervoor heb ik gewerkt in de insurance-tak en heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van klant-enthousiasme. In mijn rol als marketeer kwam ik in aanraking met SaySimple en zag ik de mogelijkheid om advies te combineren met het aanbieden van e-messaging oplossingen.

Ik kijk ernaar uit om met onze klanten in gesprek te gaan, want enthousiaste klanten, daar doe ik het voor!

Tot snel! 

Heb je een vraag?

Heb je een vraag aan Bas? Laat een reactie achter en stel je vraag hieronder of bel naar 023 554 67 77.

Bas-Heinen

%
The Messaging Agency