Events & trainingen SaySimple

SaySimple organiseert geregeld events en trainingen op ons kantoor in Haarlem of bij jou op locatie. Bekijk hieronder ons trainingsaanbod en de eventkalender:

Events van SaySimple

Een aantal keer per jaar organiseert SaySimple een ‘Academy’ in het teken van de zakelijke inzet van messaging kanalen voor webcare en marketing afdelingen. Deze events zijn innovatieve en interactieve sessies met plek voor maximaal 40 deelnemers. Aan de hand van een praktijkcase worden nieuwe toepassingen en ervaringen gedeeld. Kijk voor aankomende SaySimple Academy’s en onderwerpen in de kalender:

EVENTKALENDER

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende evenementen.

Trainingen

TRAINING

“Hoe communiceer ik via WhatsApp”

WhatsApp is een 1-op-1 communicatiekanaal. Hierdoor verwacht de gebruiker andere respons dan via webcare kanalen als Facebook en Twitter. In deze training leren we klantenservice en webcare medewerkers om te gaan met de (on)mogelijkheden van communiceren via WhatsApp.

TRAINING

“WhatsApp implementeren”

Zodra je ervoor kiest om te starten met WhatsApp als klantenservice kanaal, is het belangrijk om je vooraf goed te realiseren welke impact dit heeft op je organisatie. In deze training leren we je aan de hand van een stappenplan alle ins en outs over de implementatie van WhatsApp.

Interesse in een training?

Wil je graag meer informatie over onze trainingen? Laat je gegevens achter via het contactformulier en we nemen contact met je op.

Voor een maatwerk training of event op locatie kun je contact opnemen met:

 • Bas Heinen
  Bas Heinen

  Consultant
  +31 (0) 6 – 54 39 30 97

 • Jeroen Schutte
  Jeroen Schutte

  Manager
  +31 (0) 6 – 52 23 68 35

Contactformulier

Heb je een vraag?

Bel 023 – 554 67 66

App +31 (0) 6 135 582 70

of ga naar contactformulier