SaySimple Academy: E-payments via WhatsApp

Op 24 mei organiseert SaySimple samen met AcceptEasy de SaySimple Academy: E-payments via WhatsApp. Tijdens de Academy spreken Bas Heinen (SaySimple), Jeroen Dekker (AcceptEasy) en een gebruiker uit de praktijk over de mogelijkheden van in-chat payments via WhatsApp en andere social messaging kanalen voor zakelijk gebruik. Inschrijven voor de Academy is gratis en we sluiten de middag af met een borrel.

Optimaal klantgemak

Onder consumenten is “stuur maar een betaallinkje via WhatsApp” inmiddels de standaard voor het afhandelen van openstaande rekeningen. Een trend die voor bedrijven ook zeker interessant is. Je kunt het voor je klanten bijvoorbeeld steeds makkelijker maken om te kopen, te betalen en zelfs te machtigen. Optimaal klantgemak. Meer weten? Schrijf je in voor onze Academy.

Customers walking down the street

Wat kun je verwachten?

Tijdens de Academy leer je hoe je social messaging kanalen zoals WhatsApp en Facebook Messenger kunt combineren met de kracht van in-chat payments. Je maakt betalen laagdrempelig en zet hiervoor de kanalen in die jouw klanten toch al gebruiken.

Onderwerp: E-payments via WhatsApp
Entree: Gratis, uitsluitend na inschrijving
Datum: Donderdag 24 mei 2018
Tijd: 14:30 uur – 17:00 uur
Locatie: Hulswitweg 14, Haarlem

Een vraag over de Academy? Neem contact op.

Over SaySimple

SaySimple ondersteunt organisaties bij de implementatie van omnichannel messaging. Dat betekent dat wij eerst stil staan bij jouw doelgroep. Vanuit dit oogpunt werken we naar een 9+ ervaring en gaan we verwachtingen overtreffen. Wij gaan niet mee met de hype van de dag, maar helpen je een bewuste keuze te maken voor hét juiste kanaal.

Over AcceptEasy

Aandacht. Van de klant om even te betalen, voor de klant om dat zo makkelijk mogelijk te maken. Daar komt best veel bij kijken, en dat is waar AcceptEasy voor is. Sinds 2008 innoveren en ontzorgen wij, door betalen op het juiste moment en op de juiste plek mogelijk te maken. Met aandacht voor detail, zowel aan de achterkant als het om integratie en data gaat, als aan de voorkant om berichten met de juiste vorm en inhoud af te leveren. Een betrouwbaar platform omringd met kennis en toewijding. Dat is AcceptEasy

Inschrijven?

Meer informatie over de inzet van e-payments via WhatsApp? Schrijf je dan in voor onze Academy. Zorg dat je er snel bij bent want er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar.

  • Jeroen Schutte
    Jeroen Schutte

    Manager
    +31 (0) 6 – 52 23 68 35

Inschrijfformulier: