Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

Onze Partners

SaySimple werkt graag samen met technische en creatieve partners die gespecialiseerd zijn in social media, communicatie, webcare, CRM en klantenservice. Wij gebruiken de kennis van partners om onze gebruikers te ondersteunen bij de implementatie van social messaging diensten zoals WhatsApp en Facebook Messenger als zakelijk communicatiekanaal.

Business ConneCT

NEC

NEC ontwikkelde Business ConneCT als all-in-one Unified Communications oplossingen om contact tussen consumenten en bedrijven mogelijk te maken.

Lees meer >

Salesforce

Vaneigens

Vaneigens ontwikkelde het messaging package Ask Amy om verschillende messaging kanalen in no-time te integreren in Salesforce.

Lees meer >

Payments

AcceptEasy

AcceptEasy is provider van e-payments. Ze maken het mogelijk om via ieder kanaal betalingen te regelen. Via SaySimple is de techniek ook binnen messaging geïntegreerd.

Lees meer >

ITSM- FMIS- & eHRM

TOPdesk

TOPdesk levert service managementoplossingen voor IT-, FM- en HR-problemen.

Lees meer >

Contact Solutions

Unexus

Unexus biedt een schaalbaar Multichannel Contact Center. Hierin worden onder andere telefonie, e-mail, webchat, sms en verschillende messaging kanalen ondersteunt.

Lees meer >

Training & Consultancy

Publiek Interactief

Publiek Interactief geeft trainingen, advies en support op het gebied van social care. Messaging wordt hier een steeds belangrijker onderdeel van, mede door de veranderende behoefte van de consument.

Lees meer >

Zendesk

Contact Center Live

Contact Center Live levert verschillende inbound- en outbound oplossingen voor klantcontact. De organisatie is daarnaast implementatie partner van Zendesk.

Lees meer >

Customer Engagement

HGS

De customer engagement software van HGS maakt het mogelijk om via een omni-channel oplossing customer service te verlenen. De kanalen die HGS ondersteunt zijn o.a. IVR, e-mail, chat & (social) messaging.

Lees meer >

Marketing & Concepting

C2B

C2B is een creatief marketing bureau en is in 2018 uitgeroepen tot #1 Digital Agency op het gebied van online campanges.

Lees meer >

Gemeenten & Overheid

eGem

eGem is een ICT-leverancier die zich focust op overheden.

Lees meer >

Social media monitoring

Media Injection

Media Injection is een social media monitoring- publicatie tool. Media Injection kan gebruikt worden voor webcare, publicatie, analytics, monitoring, als social CRM en voor het aansturen van Facebook Ads.

Lees meer >

NPS en klanttevredenheid KPI’s

Starred

Starred is een customer feedback tool waarmee o.a. de NPS en CES gemeten kunnen worden.

Lees meer >

Creative Guidance & Visual Identity

Janneke Schmidt

Janneke Schmidt is een freelance marketing professional die creatieve ondersteuning biedt bij Coaching, Marketing en Visual Design. Voor de nieuwe propositie van SaySimple heeft zij de nieuwe Visual Identity vastgesteld en het integratieproces begeleid door het creëren van nieuw digital marketing materials.

Lees meer >

DAM en media management

Cocoon

Cocoon is een core-dam oplossing waarin media bestanden eenvoudig beheerd en gedeeld kunnen worden.

Lees meer >

Digital platforms and concepting

Just Internet

Just Internet ontwikkelt online concepten en is als holding de drijvende kracht achter SaySimple.

Lees meer >

Benieuwd naar ons partner programma?

Neem contact op

Alle velden met een * zijn verplicht
guy met bril
Onze klanten

We've got you covered!

%
The Messaging Agency