Nieuw: De WhatsApp Business solution is vanaf nu beschikbaar

icon
AANVRAGEN

SaySimple

Social Messaging Platform Pioneer

Wij zijn SaySimple — de Social Messaging Platform Pioneer — en we zijn op een missie om traditionele cost centers zoals de klantserviceafdelingen, te transformeren naar winstgevende Conversational Excellence afdelingen. Dit doen we door de kracht van social messaging kanalen toegankelijk te maken voor elk soort bedrijf, waardoor je je klanten conversational excellence kan bieden.

Our mission is

Messaging for business
With the Simplicity of Life

We zijn SaySimple gestart met een duidelijke missie — conversational excellence bieden via de favoriete kanalen van consumenten. We zorgen ervoor dat bedrijven de kracht van social messaging gebruiken middels een uniek platform dat customer engagement voor onze klanten genereert.

A simple vision

The quickest way to
Maximum Convenience

De populariteit van social messaging biedt unieke kansen voor bedrijven, maar omdat deze platforms constant veranderen is het lastig voor bedrijven om er alles uit te halen — dit zorgt voor een fear of missing out. Juist daarom hebben wij hebben ons Social Messaging Automation platform ontworpen om zich altijd aan te kunnen passen naar de laatste trends.

Lees meer

Looking for

New Talent

Wil jij ook altijd blijven innoveren, leren en voorlopen? Wil jij werken in een jong en enthousiast team? SaySimple is altijd op zoek naar nieuw talent! Bekijk hier onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

Just Internet Group

We make it happen

SaySimple is onderdeel van de Just Internet Group, een groep van vooruitstrevende bedrijven die samen een link leggen tussen marketing, commercie en techniek. Wil jij de drijvende kracht zijn achter de digitale trends van morgen? Solliciteer dan vandaag nog voor een van de onderstaande functies!

Vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er nog niet bij, maar wil je ons team versterken met jouw kennis en skills? SaySimple staat altijd open voor nieuw en enthousiast talent. Stuur jouw open sollicitatie naar onze HR-afdeling en wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze groepschat.

Soliciteer
%
The Messaging Agency