About SaySimple

Messaging met absurd gemak

SaySimple innoveert de wereld van messaging en online klantenservice, door bedrijven te ondersteunen bij de implementatie van omnichannel messaging. Excellente customer service als basis, gericht op messaging met absurd gemak. Dat vinden wij als bedrijf niet meer dan normaal. SaySimple.

Our mission is

Messaging for business
With the Simplicity of Life

Berichten van elk social media kanaal met een bezorgtijd van 0 seconden, 24/7. Samen met SaySimple overtref je met gemak de verwachtingen van jouw klanten. Kies niet voor een kanaal dat het beste bij je past, maar voor een tool die elk kanaal bij jou laat passen. Zo tillen we jouw klantenservice minimaal naar een 9+ ervaring.

A simple vision

The quickest way to
Maximum Convenience

Gemak als nieuwe loyaliteitsfactor; daar geloven we in. Geef je klant maximale vrijheid van communicatie, met de snelheid van de linkerbaan. Met SaySimple ga je resultaat- en klantgericht te werk, of beter gezegd, laat je onze tool het werk voor je doen.

Lees meer

Looking for

New Talent

Wil jij ook altijd blijven innoveren, leren en voorlopen? Wil jij werken in een jong en enthousiast team? SaySimple is altijd op zoek naar nieuw talent! Bekijk hier onze openstaande vacatures en solliciteer direct.

Just Internet Group

We make it happen

SaySimple is onderdeel van de Just Internet Group, een groep van vooruitstrevende bedrijven die samen een link leggen tussen marketing, commercie en techniek. Wil jij de drijvende kracht zijn achter de digitale trends van morgen? Solliciteer dan vandaag nog voor een van de onderstaande functies!

Vacatures

Open sollicitatie

Staat jouw ideale vacature er nog niet bij, maar wil je ons team versterken met jouw kennis en skills? SaySimple staat altijd open voor nieuw en enthousiast talent. Stuur jouw open sollicitatie naar onze HR-afdeling en wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze groepschat.

Soliciteer
%
The Messaging Agency